Vanliga frågor och svar

Läs vår FAQ innan du skickar ett meddelande till oss.

Hur lång tid är leveranstiden?
Beställningar som mottas på vardagar kommer att levereras till dig inom 2-5 arbetsdagar.
Vilka betalningsmetoder använder vi?
I samarbete med Klarna erbjuder vi faktura betalning, avbetalning, betalkort och direktbetalning. Denna betalningslösning heter Klarna Checkout. Vi har också SWISS BETALNING. crossfit kläder
Vad händer om jag inte hämtar mitt paket?
Paketet lämnas i 14 dagar från ankomst till paketet till ditt leveranscenter. Om paket inte samlas in skickar vi en faktura till våra fraktkostnader, för närvarande 150 kr.
Hur gör jag om jag vill ångra mitt köp?
Om du vill returnera en produkt som du beställt hos oss har du rätt att returnera inom 14 dagar från det datum du mottog varan, förutsatt att den returneras i oskadad, omärkt och obruten originalförpackning. Vänligen kontakta vår kundservice innan du returnerar produkten. Du som kund betalar retur frakt är CrossWear inte ansvarig för leveranser som skickas tillbaka till oss från kunden.
Hur vet jag att min order har godkänts?
När du har slutfört en beställning får du en orderbekräftelse via e-post. Om du inte har fått en orderbekräftelse, kontrollera att din e-postadress är korrekt och meddela oss och vi skickar dig bekräftelsen. Kontrollera även din skräppost, ibland skickas e-post till dig.
Hur får jag tillbaka pengarna på returer?
Om du har valt att betala med kort kommer dina pengar att överföras till det konto du betalade ut inom 14 dagar. När du väljer en faktura eller ett konto, raderas fakturan eller justeras beloppet. Om fakturan betalas kommer ett återbetalning att ske på det betalda beloppet.
Varför nekades jag att betala med Klarna faktura?
Vid val av faktura betalning eller Klarna kommer en kreditkontroll att göras på dig som kund. Tyvärr kan vi inte se varför din kreditgranskning nekades. Vill du veta varför du måste kontakta Klarna själv. Du kan nå dem på telefon 08-120 120 10.
Min betalning med Visa / Mastercard fungerade inte, varför?
Kontrollera först att du har pengar på ditt konto eller försök igen senare. Kontakta oss för ytterligare problem via e-post: kundtjanst@crosswear.se eller telefon: 0728 - 300 110.
CrossWear logo

Kontaktuppgifter

E-post: kundtjanst@crosswear.se

Adress: Skånevägen 67
232 54 Åkarp

Betalningsinformation
Hos CrossWear betalar du säkert via betrodda Klarna Checkout. Alla priser är inklusive 25% moms.

BETALA DIREKT
Du kan betala direkt i checkouten. Inga kortnummer, inga lösenord, inga problem.
DELBETALNING
Få alla dina betalningar på samma faktura, bestäm själv hur mycket du vill betala varje månad.
BETALA SEN
Få först, betala senare. Med Klarna får du din beställning först och kan bestämma om du vill behålla eller inte innan du betalar.

SWISHA
Du kan även Swisha oss. Vårt nummer är +1231756014, glöm inte att ange ert ordernummer vid betalning. 

Skicka oss ett meddelande